Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان از اعطاء کمک به دانشجویانی که توان خرید بسته اینترنتی ندارند خبر داد و گفت: استان اصفهان برای اسفند و فروردین هیچ کسری حقوقی ندارد.

شهرام عروف زاد در گفت و گو با ایسنا در خصوص روند فعالیت های دانشگاه فرهنگیان اصفهان، با تاکید بر تداوم روند فعالیت آموزشی به شیوه الکترونیکی  دانشگاه فرهنگیان اصفهان، اظهار کرد: در این راستا از تمام ظرفیت ها و امکانات موجود استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ کمیته که عبارتند از کمیته نظارت و ارزیابی استانی، کمیته فنی و پشتیبانی و کمیته آموزش تشکیل و وظیفه اطلاع رسانی، آموزش و نظارت بر فرایند آموزش الکترونیکی در استان را برعهده گرفتند.

وی افزود: در ابتدا به اساتید آموزش لازم در خصوص تولید محتوا الکترونیکی و بارگذاری آن در (شبکه آموزش الکترونیکی)، شبکه شمیم و شبکه های مجازی داخلی انجام و سپس اطلاع رسانی به دانشجو معلمان انجام شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان با تاکید بر اینکه مدیران گروه های آموزشی و گروه آموزشی وظیفه بررسی و نظارت بر روند آموزش مجازی در پردیس و مراکز را برعهده دارند، تصریح کرد: مدیران گروه با کمک اعضای هیئت علمی وظیفه  بررسی فایل آموزشی و محتوای تولید شده توسط اساتید را  برعهده دارند تا دانشجویان و اساتید در فرایند آموزش دچار مشکل نشوند.

عروف زاد ادامه داد: اساتید موظف هستند گزارش آموزش الکترونیکی خود را به مدیران گروه ارسال و سپس به مدیریت استانی ارسال کنند تا اداره آموزش و نظارت استان با بررسی  محتوای تولید شده کاربردی بود و متناسب بودن با سرفصل را انجام دهد. همچنین تکالیف عملکردی دانشجویان نیز بررسی می شود.

وی تاکید کرد: مقرر شد دانشجویانی که توان مالی برای خرید بسته اینترنتی ندارند شناسایی شوند و به آنها کمک مالی اعطا شود. برای دانشجویانی که نمی توانند اینترنت داشته باشند و از کلاس های مجازی استفاده کند، سی دی محتوای آموزشی به ایمیل دانشجویان ارسال می شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در خصوص استفاده از ظرفیت های آموزش مجازی، گفت: سامانه یادگیری الکترونیک دانشگاه، سامانه شمیم، پیام رسان های داخلی و وبسایت های پردیس ها و مراکز آماده ارائه آموزش به دانشجویان است و  با همکاری های انجام شده با اداره کل  آموزش و پرورش مقرر شد از امکانات مرکز تحقیقات از جمله استودیو کروماکی برای ضبط صدای اساتید، تولید فیلم و ... استفاده شود.

فعالیت های فرهنگی در بستر فضای مجازی

عروف زاد با بیان اینکه در ایام تعطیلات فعالیت های فرهنگی در بستر فضای مجازی رونق گرفته، از  طرح ها و مسابقات گوناگون این دانشگاه خبر داد و افزود: دانشجو معلمان فعال در کانون های فرهنگی، تشکل ها و انجمن ها ۶۹ کانال در فضای مجازی دارند که در این کانال ها فعالیت های فرهنگی انجام و این فعالیت ها توسط کارشناسان فرهنگی ارزیابی و امتیازدهی می شود.

وی تصریح کرد: شعار در این شرایط این است آموزش هیچگاه تعطیل نیست و تمام مجموعه در حال فعالیت هستند تا بتوانند ارتباط مجازی خوبی بین اساتید و دانشجویان برقرار شود و محتوای مربوطه ارائه و آموزش مجازی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: در ارتباط های ویدئو کنفرانس با نمایندگان دانشجویان نظرات و پیشنهادات آنها را در خصوص وضعیت آموزش مجازی گرفته ایم تا نواقص برطرف شود.

حذف ترم به دلیل غیبت در کلاس های آنلاین انجام نمی شود

وی در خصوص وضعیت حذف دروس خاطرنشان کرد: دانشجویان می توانند در زمان حذف اضطراری، تا سه درس را حذف کرده و در ترم های آتی آن دروس را اخذ کنند. حذف کل ترم به درخواست دانشجویان، بدون ثبت در سنوات تحصیلی امکان پذیر است.

عروف زاد همچنین از برگزاری ترم تابستان برای دانشجویان ورودی ۹۵ خبر داد و گفت: در این ترم حذف درس توسط آموزش به دلیل غیبت دانشجو در کلاس های آنلاین انجام نمی شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان تاکید کرد: استان اصفهان برای اسفند و فروردین هیچ کسری حقوقی ندارد و در ماه های آتی و پس از بخشنامه سازمان مرکزی اقدامات لازم به عمل می آید.

وی در مورد مشکلات ورود به سامانه lms، گفت: این سامانه محدود و حجم دانشجو زیاد است. در همین راستا، سازمان مرکزی تهران در حال بررسی است تا مشکل به زودی حل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان کروناویروس طرح فاصله گذاری اجتماعی آموزش مجازی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند.

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان برنامه پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگار در مورد هزینه‌های مدارس غیر دولتی و کیفیت تدریس در مدارس دولتی، گفت: سیاست ارتقا کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش‌آموزی، نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و در این موارد اولویت با مدارس دولتی است.

به گزارش فارس، وی افزود: ۱۹ هزار مشاور، مربی تربیت‌بدنی و مربی پرورشی در دستور جذب داریم و در این مورد هم اولویت با مدارس عادی دولتی است، بنابراین باید سطح کیفیت مدارس بالا رود.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با یک عقب‌ماندگی طولانی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با سرعت بالا جبران شود، از خانواده‌ها تقاضا دارم برای رفع مشکلات مدارس پیش قدم باشند، زیرا مدیران مدارس به کمک آن‌ها در انجمن اولیا و مربیان نیازمند هستند.

سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود

صحرایی ادامه داد: درباره هزینه مدارس غیردولتی باید بگویم که این هزینه توسط قانون تعیین می‌شود، زیرا آموزش و پرورش در این خصوص مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون معین شده این هزینه‌ها مشخص می‌شود و لذا آموزش و پرورش در این باره به طور جدی در کنار خانواده‌ها خواهد بود.

وی افزود: امسال به موجب قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها به طور شفاف در آنجا ذکر خواهد شد و تمامی هزینه‌ها نیز از طریق همین سامانه گرفته خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی، بیان کرد: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد، اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهر‌ها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان بورسی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وی تصریح کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آن‌ها دراین خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه بسیار مهم بوده که در دستور کار ما است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال نیز این تجربه را در اختیار داشته و به شیوه دقیق و صحیح‌تری این کار را انجام خواهیم داد.

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار و ۱۹ معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند؛ به عبارتی در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند.

صحرایی با بیان اینکه دیروز رییس جمهور در دیدار فرهنگیان و تجلیل از معلمان نمونه کشور یک جلسه اختصاصی برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل دادند، گفت: رئیس جمهور در این جلسه حدود دو ساعت درباره دانشگاه فرهنگیان مطالبی را بیان کردند و مسئله فضای دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی حل شد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مسئله مهم دانشگاه فرهنگیان کمک به اعتبارات آن است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبارات دانشگاه فرهنگیان جهش خوبی نسبت به گذشته کرده است، مسئله دیگر تامین نیروی انسانی برای دانشگاه فرهنگیان است که در سال جدید قریب به ۲۰۰۰ استاد و کارمند جدید به دانشگاه فرهنگیان ملحق خواهند شد که برخی استخدام جدید و برخی تبدیل وضعیت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود